Vákuum terápia

Bruttó termékár:

1.390 Ft

Elfogyott

Cikkszám: vrvákuum terápia Termékkategória
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Hasonló népszerű termékek:

Products not found

Leírás

A vákuum kezelés vagy köpölyözés értágító hatású, fokozza a helyi véráramlást, ezáltal a lerakódott salakanyagok eltávolítását, így bőrápoló, méregtelenítő hatása van

Felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. A nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, ami biztosítja a salakanyagok elszállítását a szervezetből. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt segítheti.

A vákuummasszázs rendkívül alkalmas a narancsbőr (cellulitis) megszüntetésére, megelőzésére.
Terhességi és nyúlási csíkok (striák) kezelésére is alkalmazható módszer. Ekkor a köpölyözőt a csíkok mentén mozgatják, míg a csíkok ki nem vörösödnek.
A módszert a mell kezelésére, feszesítésére is használják.
Gyakran alkalmazzák méregtelenítő, regeneráló kúrák kiegészítéseként.
Alsó végtagokon, vagy arcon fellépő ödémák megszüntetésére.

Speciális területek:
Arckezelés vákuumos nyirokmasszázzsal.
Nagy koncentrációjú kollagént masszírozunk a bőrbe, ezáltal az apró ráncok kisimulnak, élettel teli lesz az arc, a szem alatti karikák halványodnak, duzzanat csökken, a vér, – és nyirokkeringés aktivizálásával megfiatalodik az arc.
Mellkezelés vákuumos nyirokmasszázzsal.
A kissé megereszkedett mellek kezelésére javasolt. Hatására a megnyúlt kötőszövet erősödik, ezáltal feljebb kerül a mell, teltebbnek látszik. Csökken a striák kialakulása, a már meglévőket pedig halványítja, összébb húzza.

További információk