Triple Slicer multifunkciós hámozó

Bruttó termékár:

2.590 Ft

Cikkszám: VR triple slicer Termékkategóriák , ,
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Hasonló népszerű termékek:

Products not found

Leírás

A Triple Slicer egy forradalmian új konyhai eszköz, amelyben 3 borotvaéles penge található.
Könnyedén gyalulhatsz, reszelhetsz, faraghatsz anélkül, hogy komoly hám -és vérveszteséget szenvednél a folyamat során.
A fej részébe épített kiváló minőségű nemesacél pengék közül csak ki kell választanod azt, amelyik az éppen készítendő ínycsiklandozó ételhez szükséges.
Csodás, formabontó zöldség és gyümölcs kreációkat faraghatsz,  Te is bizonyára unod már a kerek uborkát és burgonyát. Ha kipróbálod, meglátod, hogy mindíg újabb és újabb lehetőségek után kutatsz majd.

  • Jég- és olajedzett recés nemesacél penge – hámozáshoz és vágáshoz!
  • Az egyedülálló Julienne-penge – a villámgyorsan elkészíthető Julienn-szeletes salátához!
  • A borotvaéles kerámiapenge – a vastag és a vékony csíkok elkészítéséhez!Az alapanyaga lehet apró vagy nagy, illetve kemény vagy puha – a Triple Slicer előtt nincs lehetetlen! Masszív kialakításának köszönhetően nagyon sokrétűen használható! Rendkívül könnyedén és egyszerűen hámozhatsz uborkát, szeletelhetsz sajtot, apríthatsz és hámozhatsz zöldséget, vagy készíthetsz akár szemkápráztató díszítéseket gyümölcsökből! Használatával pedig nem vész kárba annyi élelmiszer, ugyanis rendkívül vékonyan és precízen használható, ideális jobb és balkezesek számára is.Rendelésedhez most két ajándék kést is kapsz! Egy rendkívül éles és hegyes szúrópengés dekorkést és egy speciális hurkos díszítő és hámozó kést, amikkel egyszerűen és könnyedén készíthetsz egyszerű alapanyagokból művészi gasztronómiai alkotásokat.

További információk