REDBERRY műfenyő 210 cm KFB121

Bruttó termékár:

55.900 Ft

Rendelhető

Cikkszám: KFB121 Termékkategóriák , , ,

Leírás

REDBERRY műfenyő 210 cm KFB121

Válassz műfenyőt Karácsonyra!

A Redberry műfenyő igazán különleges választás, ágaiban gyönyörű piros fagyalok bújnak meg. Természetes megjelenésével, piros díszeivel különleges hangulatot teremt. A Redberry 2D-s fenyőt akkor ajánljuk, ha különleges, hangsúlyos díszben képzeled el az ünnepeket. A pántos ágkonstrukció segítségével gyorsan felállíthatod a karácsonyfádat.

A Redberry műfenyő a keskenyebb típusú fákhoz tartozik, ágai kissé felfelé vezetettek, így a díszek és a fényfüzérek kényelmesen elhelyezhetőek a fán.

A Redberry műfenyő kisebb terekben is jól mutat.

Mit jelent 2D-s műfenyő?

A műfenyőket négy csoportba soroljuk, a 2D elnevezést azokra a műfenyőkre alkalmazzuk, amelynek tűlevelei két dimenziósak, leginkább kis lapocskákra hasonlítanak. Ezek a fák az olcsóbb árkategóriába tartoznak.

Mit jelent a pántos ágkonstrukció?

A pántos ágakat fixen szerelték a fa törzsére, ezért telepítéskor csak egyszerűen le kell hajtogatnod az ágakat és már azonnal díszítheted is a fát!

Miért fontos az ágak száma?

Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fák ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor a minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú fát ajánljuk.

Ágak száma: 1000
Ágkonstrukció: pántos
Lábak: fém
Levéltípus: 2D+fagyöngy

Ingyenes kiszállítás.

Ezek a termékek is tetszhetnek: