Kinoki tapasz

Bruttó termékár:

450 Ft

Elfogyott

Cikkszám: VR kinoki tapasz Termékkategória
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Hasonló népszerű termékek:

Products not found

Leírás

A kinoki méregtelenítő tapasz használatával egyszerűen, alvás közben tudod növelni szervezeted immunitását, mentális állóképességét.
Javítja a szellemi koncentrációt, a vérkeringést.

– Fokozza szervezetünk vitalitását
– Csökkenti az izületi és izomfájdalmakat
– Segíti a nyugodt alvást.

Hatóanyaga: A turmalin kristálypor és a bambuszecet kivonat aktivizálja a sejteket és a sejtanyagcserét.Szervezetünk energiaszintje megnő.
Használata: Ragasszuk fel a tapaszt testünk megfelelő pontjára és hagyjuk 8-10 órán át hatni.  
Ha folyamatosan használjuk pár napig, a pozitív változások is szembetűnők.

– Az SRC Analytical Lab, egy elismert környezetvédelmi laboratórium, több talptapasz-mintát is elemzett. Eredményeik szerint a tapaszok magukba szívják az arzént, higanyt, nikkelt és még sok más anyagot.

– Biorezonancia-mérő készülék segítségével vizsgáltak meg többféle tapaszt is. A vizsgálat a következőket mutatta ki a használt tapaszokban: alumínium, arzén, azbeszt, benzol, kadmium, réz, FCF és DAB festék, izopropil-alkohol, ólom, metilalkohol, higany, nikkel, SudanBlack festék, tallium, műanyag melléktermékek.

– Az emberi haj tudományos vizsgálata a tapasz használata előtt és után különböző toxinmennyiséget mutatott ki.

– Japán kutatók termográfiai vizsgálatai kimutatták, hogy a tapasz képes gyorsítani a keringést, és így a szervezet méregtelenítését is.

– Egy kísérletben felfedezték, hogy a talptapaszok növelik az alfa-agyhullámok jelenlétét. Ezek a hullámok a gyógyulási és pihenési folyamatokban játszanak szerepet. “

Felhasználási javaslat:
Méregtelenítésre öt egymást követő napon, mindkét lábon. Lefekvés előtt alaposan tisztítsuk meg a lábunkat és ragasszuk fel a tapaszokat mindkét talpunkra. Elhelyezés a dobozon lévő képek alapján. Ha öt nap után az utolsó nap reggelén a tapasz még mindig teljesen átitatódott és barnás színű, nyálkás állagú, ajánlatos folytatni a használatát, vagy rövid időn belül megismételni.

Összetevők:
– Turmaline (Pyroelectricity mineral or Aschentrekers) (féldrágakő)
– Bamboo vinegar (Phyllostachys Bambusoides vinegar) (fa nedv) 
– Chitosan
– Dextrin
– Dokudami
– Loquat leaf
– Vegetable fiber
– Vitamin C
– Wood vinegar 

Fő összetevők tulajdonságai:
– Turmaline: A termékben lévő féldrágakő a legjobb minőségű japán turmaline, amely negatív ionokat és infravörös sugarakat sugároz. (FIR) Ismert tulajdonságai, hogy segíti a keringést, csökkenti a stresszt, frissíti a gondolkozást és javítja az immunrendszert. Elősegíti a szervezet természetes gyógyító képességét. A turmaline általános összetevője a tapaszoknak, mivel serkenti a talp reflexpontjait, így hasonló a hatása, mint a talp reflexmasszásnak.
– Bambusz ecet / Fa nedv (Sap): A bambusz ecet vagy fa nedv (sap) egy tiszta növényi nedv, amely nincs sűrítve, hígítva vagy keverve. A bambusz ecetet először Japánban fedezték fel, és hosszú évszázadok tapasztalata mutatja, hogy méregtelenítő hatása és negatív ion tartalma nagyon magas. Hosszú időn keresztüli felhasználás alapján felfedezték a pyroligneus sav méreganyag megkötő hatását és fizikoterápiás felhasználását kisebb fájdalmak csillapítására és duzzanatok csökkentésére. Az egyes fák faecetei alkalmasak arra, hogy összegyűjtsék a bőrön keresztül a méreganyagokat. Ismertebb fafajták Sakura, tölgy és bükk.

 

További információk