HECHT Elektromos önjáró fűnyíró és mulcsozó 1800 W,1863S

Bruttó termékár:

104.990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: H-HECHT1863S Termékkategóriák ,
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Hasonló népszerű termékek:

Products not found

Leírás

HECHT Elektromos önjáró fűnyíró és mulcsozó 1800 W,1863S

A HECHT 1863 S 3 kerekű elektromos önjáró fűnyíró.
A fűnyíró alapját az erős acél váz alkotja, amiben 46 cm-es munkaszélességű kés forog. A kés a késtartóra központosító, elfordulásgátlóval van rögzítve, ami akadályba ütközéskor a kés elcsúszását okozza. A kés rögzítésének így sok esetben megelőzheti a motor sérülését vagy a tengely elferdülését. A vágási magasságot 25-től 75 mm-ig lehet állítani, hét pozícióban.
A füvet 60 l-es textil kosárba lehet gyűjteni, ami anyagának köszönhetően  segíti a levegő áramlását. A kosár felső része aerodinamikus szintjelzővel van ellátva, ami a kosár megtelésekor felemelkedik, ezzel jelezve, hogy itt az ideje a kosár kiürítésének.

3 kerekű kialakításának köszönhetően munkavégzés közben egyszerűvé teszi a tereptárgyak kikerülését
A fűnyíró tartozéka még az oldalkidobó burkolat és a mulcsozó ék. Elég levenni a gyűjtőkosarat, a hátsó kidobónyílásba beilleszteni a mulcsozó éket, kezdődhet a mulcsozás. MUtána az összevágott fű visszahullik a fű tövéhez. A finom összevágásnak köszönhetően megtartja a talajban a nedvességet és természetesen táplálja a talajt. Ha az ékkel együtt felteszed az oldalkidobó burkolatát is, a füvet az oldalkidobó használatával tudod vágni. Ez akkor előnyös, ha a levágott füvet nem szeretnéd összegyűjteni, és így a nagyra nőtt füvet is le tudod vágni.
A motor irányítása a fogantyún található karral történik, a másik itt található kar az önjárót működteti. A fogantyú magassága is állítható, így mindenki a saját testmagasságához legkényelmesebb pozíciót tudja kiválasztani. A fogantyút egyszerűen és gyorsan össze lehet csukni, amit értékelni fogsz  szállításkor vagy raktározáskor.

Jellemzők:

fémházas igen
teljesítmény [W] 1800
munkaszélesség [cm] 46
tömeg [kg] 33
gyűjtőkosár [l] 60
ajánlott terület [m2] 1200
vágási magasság [mm] 25-75
kerekek első/hátsó átmérője [coll] 8/11

Mulcsozó készlet és oldalkidobó takarója az árban.
Kerítés és szegély melletti nyírás.

Ingyenes kiszállítás.
2 év garancia.
Országos szervízhálózat.

További információk

Mulcsolás

Kerekek száma

23

Teljesítmény/Watt

Meghajtás típusa

Motor