HECHT Benzines önjáró, háromkerekű fűnyíró, 2,5 LE, 5433 SW 5in1

Bruttó termékár:

128.990 Ft

Rendelhető

Cikkszám: H-HECHT5433SW Termékkategóriák , , ,

Leírás

HECHT Benzines, önjáró, háromkerekű fűnyíró, 2,5 LE, 5433 SW 5in1

A HECHT 5533 SW 3 kerekű benzinmotoros önjáró fűnyíró. 4-ütemű HECHT OHV motorral van felszerelve, 98,5 cm3 hengerűrtartalommal, ami 2,5 LE teljesítményt biztosít.
A fűnyíró alapját az erős acél váz alkotja, amiben 43 cm-es munkaszélességű kés forog. A kés a késtartóra központosító, elfordulásgátlóval van rögzítve, ami akadályba ütközéskor a kés elcsúszását okozza. A kés rögzítésének ez a megoldása sok esetben megelőzheti a motor sérülését vagy a tengely elferdülését. A vágási magasságot 25-től 75 mm-ig lehet állítani, hét pozícióban.
A fűgyűjtő egy 50 literes textil kosár, ami anyagának köszönhetően nemcsak könnyű, de segíti a levegő áramlását, így könnyen megtelik. A kosár felső része aerodinamikus szintjelzővel van ellátva, ami a kosár megtelésekor felemelkedik, ezzel jelezve, hogy itt az ideje a kosár kiürítésének.

3 kerekű kialakításának köszönhetően munkavégzés közben egyszerűvé teszi a tereptárgyak kikerülését
A fűnyíró tartozéka még az oldalkidobó burkolat és a mulcsozó ék. Elég levenni a gyűjtőkosarat és a hátsó kidobónyílásba beilleszteni a mulcsozó éket, a speciális késeknek köszönhetően a fűnyíró máris készen áll a mulcsozásra. A mulcsozás folyamán a fű finom darabokra van összevágva, amelyek visszahullanak a fű gyökeréhez. A finom összevágásnak köszönhetően megtartják a talajban a nedvességet és természetesen táplálják a talajt. Ha az ékkel együtt felteszed az oldalkidobó burkolatát is, a füvet az oldalkidobó használatával tudod vágni.
A fűnyíró beindítása  klasszikus berántóval történik.
A gép használata nagyon egyszerű, a motor hidegindításának megkönnyítésére szívatóval van felszerelve. A motor irányítása a fogantyún található karral történik, a másik itt található kar az önjárót működteti. A fogantyú magassága is állítható, így mindenki a saját testmagasságához legkényelmesebb pozíciót tudja kiválasztani..

 

Jellemzők:

 

4-ütemű motor [HECHT OHV] 1
motor térfogat [cm3] 98,5
teljesítmény [HP] 2,5
munkaszélesség [cm] 43
tömeg [kg] 31
gyűjtőkosár [l] 50
vágási magassága [mm] 25-75

 

Ingyenes kiszállítás.

2 év garancia.

Országos szervízhálózat.

Ezek a termékek is tetszhetnek: