GAMPRE Sanus XL12 Glass üvegfalú üvegház, 12,5 m², 4 mm edzett üveg

Bruttó termékár:

999.900 Ft

Rendelhető

Cikkszám: gampresanusxl12glasas Termékkategóriák , ,

Leírás

GAMPRE Sanus XL12 polikarbonát üvegház – 12,5 m² terület, 4 mm-es edzett üveggel

A GAMPRE Sanus XL12 üvegház egy 12,5 m² területű, 4 mm-es vastagságú edzett üvegfalú üvegház. Egyedi tervezésű, dekoratív megjelenésű, okosan kialakított modell. Váza tartós svéd alumíniumból van, egyéni, könnyű illesztésű, fúrásmentes profilokkal, melyek megkönnyítik a lemezek csatlakoztatását és különösen stabil struktúrát képeznek. A teljes üvegház EU-ban gyártótt elemekből épül fel.

Az alapzat és az ahhoz szükséges rögzítőelemek részei a készletnek. Az ajtó duplaajtó, azaz felső része ablakként külön nyitható,  megoldva az egyszerű kereszthuzatos szellőztetést a hátsó ablak segítségével ajtónyitás nélkül. 

A csomag részét képezi az alumínium alapprofil, a 2db tetőablak és a 2 db automatikus ablaknyitó, rozsdamentes acél csavarkészlet az összeszereléshez, valamint a polikarbonát lemezekhez tömítő/porvédő végzárószalag (Multifoil AntiDUST band), mely megvédi a lemezeket az elkoszolódástól, káros behatásoktól, rovaroktól, és egyben megnöveli élettertamukat.

Kérésre munkatársaink segítenek az összeállításban.

Jellemzők

Üvegház méretei (H x Sz x M)  (cm): 430 x 290 x 225
Üvegház alapterülete  (m2): 12,5
Vázszerkezet anyaga svéd alumínium
Szellőzőablak 2 db a csomagban
Automata ablaknyitó 2 db a csomagban
Ablakok a végeken igen
 

Gyártói leírás

Szerettük volna megalkotni a legjobb üvegházat. Alaposan végiggondoltuk, hogyan lehetséges ez, a vázzal kezdve a munkát . Az üvegház alapjának, vázának fontosságát minden gyártó máshogyan látja. Számunkra az alap nagyon fontos, mert a jó alap megkönnyíti az ügyfelek életét, és ez a mi fő célunk. Minden üvegházunk tartalmazza ezt az egyéni fejlesztésű alapprofilt.
 
Maga a profil kialakítása D-formájú, ez a C-alakú profilnál
stabilabb és minden időjárási körülménynek megfelelő. Könnyű
összeilleszteni, és az alap egyszerű csatlakoztatása érdekében
alumínium csatlakozó alkatrészeket mellékelünk. 
Minden épületnél a sarok az egyik legfontosabb strukturális elem, ez az üvegházakra is igaz. Az üvegházak sarokelemei fontos szerepet játszanak a szerkezet stabilitása szempontjából – hóterhelés,erős szél és viharok esetén ez különösen fontos. Ugyanez a helyzet a tető sarkaival. A profilokat a kemény litván viharokra való tekintettel terveztük meg. Az üvegházunk képes az erős viharok, szél, hó, heves esőzés viszontagságait elviselni. Egyéni fejlesztésű profiljaink a kiegészítő éleknek köszönhetően geometriai alapon keményebbek és strapabíróbbak a standard profiloknál.  
Manapság, mikor mindenki mindig siet, különösen drága az idő. Az időspórolás érdekében minden tetőablakunk automata tetőablaknyitóval van szerelve. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az üvegház mindig megfelelően szellőzék. Az ablaknyitók Dániából érkeznek, a gyártó kizárólag természetes olajat használ a dugattyúkhoz.
Az összes SANUS üvegházhoz 6 mm-es, UV-védett, az EU-ban gyártott polikarbonátot használunk. Az összes lapot méretre kivágjuk és előkészítjük a telepítéshez. A profilok úgy vannak kialakítva, hogy a polikarbonát lemezek belecsúsznak a profilba, így nem kell fúrni, csavarozni a polikarbonát lemezeket.
Frusztráló, amikor nem találja az összes csavart és az összekötő elemeket. Minden csavarunk, reteszünk, anyánk, minden apró elem külön zacskókban van, szépen, egybe csomagolva egy dobozba. Az üvegház összeszerelése egyszerű, magától értetődő, nem igényel szaktudást. Az üvegház minden eleme megbízható, magas minőségű EU-gyártmány.
Az élet megkönnyítése érdekében részletes csináld-magad kézikönyvet adunk, 
precíz instrukciókkal és képekkel, lépésről lépésre.
A SANUS üvegház a legzordabb időjárási viszonyokat is bírja, a litván telek és tavaszi viharok sem okoznak gondot. 2015 és 2017 között minden évben elnyerte a “Legerősebb Litvániában” díjat.

5 év gyártói garancia.

Telepítés

Ezek a termékek is tetszhetnek: