E-twow booster es matt fekete

Bruttó termékár:

329.000 Ft

_

Cikkszám: futurr-e-twow-booster-es-mf Termékkategóriák , ,

Leírás

A mozgás valódi forradalma! Mert az energia érték!

    

Ismerd meg a Futurer Elektromos Rollerek immár 9. generációját!  Az ultrakönnyű, szuper kompakt, ugyanakkor mégis kimagasló hatósugárral rendelkező Futurer E-TWOW Booster ES rollereket!

Valószínűleg a leggazdaságosabb nem emberi erővel hajtott jármű a történelemben! (6,15-7,7 Wh/km!) Továbbfejlesztett zárszerkezetével még egyszerűbb összecsukni  és  kinyitni!  A beépített innovatív technológiáknak köszönhetően nagyon gazdaságos, és nagyon kényelmes jármű! Könnyedén elfér akár egy pici előszobában, a legkisebb autók csomagtartójában, a munkahelyeden az íróasztal alatt, a buszon a metrón az ülés alatt…(Sehol sem pótdíjköteles összecsukott állapotban!)  Képzeld el hogy egyetlen töltéssel (kb 15 Ft) 30 km szabadságot kapsz! Mindezt egy  mindössze 11.6 kg-os,  nagyon szerethető kis eszközben. Hódítsd meg a várost! Kérd hozzá a táskát is, és vidd el bárhová!  Például nyaralás közben sokkal több mindent megnézhetsz, ha a Booster ES rollert használod.

Fontos még tudni, hogy elektromos rollerektől példátlan módon az összes E-TWOW hagyományos módon is kompromisszumok nélkül rollerezhető. Mindegy, hogy be vagy ki van kapcsolva, nincs ellenállása a motornak ha lábbal hajtjuk. Magyarul ha akarom sima roller, ha akarom elektromos… 2 roller egyben.

Az E-TWOW Elektromos Rollerek építőelemei (a motortól, a vezérlésen, zárszerkezeten át a felfüggesztésekig) egytől egyig megbízható, sokat tesztelt, gondozásmentes, innovatív darabok.  Az E-TWOW több mint 10 év sikeres növekedésre és fejlesztésre tekint vissza, így aki eredeti E-TWOW roller vásárlása mellett dönt biztos lehet benne, hogy egy átgondolt és prémium módon megvalósított elektromos rollere lesz.

Kinek ajánljuk?:

Aki egy erős rollert keres mindennapi közlekedésre és nincs kihegyezve a hatótávra. Kiváló választás mindennapi munkába járáshoz, hétvégi szabad idős tevékenységhez, kirándulni vagy csak lemenni a kikötőbe.

Paraméterek

MOTOR NÉVLEGES TELJESÍTMÉNYE 500 W
MOTOR TÍPUSA DC kefe nélküli kerékagymotor az első kerékben (teljesen gondozásmentes)
HATÓTÁV 30 km (20km/h-val, 70kg-os terheléssel, 10km/h alatti szélben, nagyjából sík úton mérve)
VÉGSEBESSÉG 30 km/h
TERHELHETŐSÉG 110 kg
MENETKÉSZ TÖMEG 11.6 kg
AKKUMULÁTOR FESZÜLTSÉGE 36 V
AKKUMULÁTOR KAPACITÁSA 7.8 Ah
AKKUMULÁTOR TÍPUSA E-TWOW Lithium Ion
HEGYMÁSZÁSI KÉPESSÉG 39 %
GARANCIA AZ AKKURA 2 év vagy 4000 km
GARANCIA A MOTORRA korlátlan
GARANCIA A VÁZRA 3 év
TÖLTŐ 41,5V 3A
TÖLTÉSI IDŐ 3 óra
FOGYASZTÁS 6.2 Wh/km
VÁZ ANYAGA Aluminium ötvözet
ÁLLAPOT Új
MÉRET MENETKÉSZEN 1020 x 1160 x 380
MÉRET ÖSSZECSUKVA 970 x 330 x 145
SZÍN Matt Fekete
VÍZ ÉS PORÁLLÓSÁG IP54

Mi van a dobozban?

       

  • Futurer E-TWOW Booster ES elektromos roller
  • intelligens töltő
  • magyar nyelvű használati leírás
  • jótállási jegy (E-TWOW Prémium Support kártya* csak a Futurertől)
  • E-TWOW gyári CE tanúsítvány

Ezek a termékek is tetszhetnek: