CATA CTR-30-M elektromos vízmelegítő

Bruttó termékár:

49.990 Ft

Rendelhető

Cikkszám: 03110001 Termékkategóriák ,

Leírás

CATA CTR-30-M elektromos vízmelegítő

Minőségi belső alkatrészek:

Cata elektromos vízmelegítő készülékek külső burkolata epoxy védelemmel ellátott hengerelt acél. A védőréteg magas korrózióállóságot, a megfelelően zárt kivitel IP-X4-es fröccsenő víz elleni védelmet biztosít. A magas hatásfokú hőszigetelés rendkívül alacsony hőveszteség melletti üzemeltetést tesz lehetővé.

Univerzális rögzítés:
A Cata elektromos vízmelegítők rögzítési rendszere univerzális, ami lehetővé teszi a készülék cseréjét, anélkül, hogy új lyukakra lenne szükség a falban. Ezzel a forradalmi rendszerrel, mind a CTR, mind a CTRH termékcsalád rendelkezik ezzel az univerzális függesztőrendszerrel, ami sokkal könnyebbé teszi a falra szerelést.

A legjobb megoldás a nagyobb igények kielégítésére:
A Cata elektromos bojlerek soros vagy párhuzamos telepítése ideális megoldás, ha nagy melegvízigényre van szükség.
Ez a rendszer biztonságosabb és hatékonyabb, mint az ipari higiéniai melegvíz rendszerek, mert a rendszer bármelyik elemének a meghibásodása esetén a többi továbbra is megfelelően és hatékonyan működik, lehetővé téve a kívánt vízigényhez való alkalmazkodást.

RESIST-BLUE bevonat:
A cata fűtőszálak speciális bevonata nagyobb védelmet nyújt és hosszabb élettartamot biztosít, mivel jobban ellenáll a víz által okozott korróziónak. Az úgynevezett RESIST-BLUE bevonat, megakadályozza a vízkő képződését a fűtőszálakon és lehetővé teszi a felület könnyű tisztítását annak érdekében, hogy a fűtőszál a teljes élettartama alatt egyenletesen melegítse a vízet. Minden modell magnézium anóddal rendelkezik, amely garantálja a tökéletes elektrokémiai védelmet.

A dupla védelemmel rendelkező fűtőelemek karbantartását, esetleges cseréjét a víz leengedése nélkül is el lehet végezni a készülék akkor is működőképes marad, ha az egyik fűtőszál tönkremegy.

Lassú áramlás:
A Cata vízmelegítők hidegvíz befúvója úgy van kialakítva, hogy olyan vízhőmérsékletű keveréket érjen el, amely nem befolyásolja a melegítők belsejében lévő hőmérsékletet. Működése egyszerű és praktikus, hiszen a befúvónak köszönhetően a hideg vizet oldalirányban eloszlatja, így egy finomabb keveréket készít, és így elkerüli a bojler belső hőmérsékletének csökkenését, és a fogyasztás emelkedését.

Jellemzők:

 • 30 literes elektromos vízmelegítő (bojler),
 • Teljesítmény: 1500 W,
 • 30 literes elektromos vízmelegítő,
 • Függőleges szerelés,
 • Vízben elhelyezett fűtőelemek
 • 850º C-ig hőálló titán zománcozású acéltartály,
 • Mechanikus vezérlés kijelzővel
 • Intelligens ECO mód Magnézium-anód,
 • Szuper-szigetelés CFC- és HCFC-mentes poliuretánnal,
 • Biztonsági szelep,
 • Speciális külső poliészter festés

Ezek a termékek is tetszhetnek: