ARDES 4F23 Ágymelegítő takaró, elektromos, 2 személyes

Bruttó termékár:

37.990 Ft

Rendelhető

Cikkszám: ARDES 4F23 Termékkategóriák , , ,

Leírás

A pihentető és nyugodt alvás nagyon fontos a szervezet számára. Télen nehezebben melegszünk fel, gyakran fázunk éjszaka.
Az Ardes ágymelegítő nemcsak felmelegíti, de melegen is tartja ágyunkat, így a téli megfázások valószínűsége is kisebb. A meleg jó hatással van a reumatikus problémákra és az ízületi bántalmakra is. 

Jellemzők:

elektromos ágymelegítő takaró
2 személyes
vezérlés mindkét oldalon
50 százalék gyapjú, 50 százalék polester
160×160 cm
2×2 fokozatú hőmérséklet kapcsoló kontroll lámpával
TPS biztonsági rendszer (túlmelegedés elleni védelem)
teljesítmény: 2x 62 W
kézzel mosható
extra lábmelegítés
súly: 4 kg

Ingyenes kiszállítás.
3 év garancia.

Az ARDES 1952-ben alapította első gyárát de 1992-ben vált igazi márkanévvé a kisháztartási gépek piacán főleg Olaszországban és Spanyolországban.
Az ARDES termékeit híres formatervező-designer iroda tervezi (Iriam Bettera) így azok többségét kifinomult design, különleges formák és esztétikus színek jellemzik. A designer cég különös gondot fordít arra, hogy nemcsak a termékek de a színes, fényképekkel ellátott dobozai, csomagolása is kimondottan feltűnő hatású legyen.

Az ARDES a folyamatos fejlesztések mellett nagy hangsúlyt fektet a formatervezésre és a készülék megfelelő minőségének biztosítására, ezáltal minden termékre 2 év garanciát, az ARDES elektromos ágymelegítő takarókra 3 év garanciát vállal.

Ezek a termékek is tetszhetnek: