20 éve foglalkozunk kereskedelemmel.

Nagyon fontosnak tartjuk a vevőinkkel való kapcsolatunkat, Ügyfélszolgálatunk nem egy automatából vagy egy számítógép előtt ülő asszisztensből áll. A raktárostól kezdve a tulajdonosig cégünk minden tagja készséggel válaszol és nyújt segítséget vásárlóinknak. Ügyeiket közösen, együttes erővel intézzük.

Eleinte ruházati termékeket forgalmaztunk német fiókirodánk aktív közreműködésével. Ezen a vonalon haladva rengeteg jó terméket sikerült értékesíteni, főleg multinacionális vállalatok felé. Később több német cég kereste meg irodánkat azzal a kéréssel, hogy képviseljük őket Magyarországon – így kaptunk lehetőséget arra, hogy kizárólagossággal értékesíthessük a COSTA márkanevű, prémium minőségű natúr hal, rák termékeket, valamint az ezekből készült különlegességeket.

Egyre több lehetőség adódott, más országokból is jelentkeztek gyártók. Ezek közül kedvencünk krétai családi vállalkozás terméke, egy natúr olíva szappan család. Több görög céggel is kapcsolatba kerültünk, melynek eredményeként olíva alapú BIO, organikus natúrkozmetikumokat importálunk.

Kerti gépekkel, szerszámgépekkel, barkácsgépekkel, háztartási eszközökkel is elkezdtünk kereskedni néhány évvel ezelőtt, amikor elindítottuk első webáruházunkat. A portfolio hamarosan bővült a már több mint egy évtizede forgalomban lévő lakástextil termékeinkkel, majd jöttek a bútorok és a baba-mama osztály.

Akár minket keresnek meg, akár mi nézünk utána valaminek, arra törekszünk, hogy olyan partnerekkel tudjunk leszerződni, akik jó minőségű árut importálnak vagy készítenek, harmonikus partnerkapcsolatot tudunk velük kialakítani, és rugalmasak a vásárlóink kéréseinek és problémáinak kezelésében.

Számtalan olyan új termékkategória van, melyeken jelenleg dolgozunk. Nem csak a meglévő termékpalettát bővítjük, hanem próbálunk teljesen új irányokba is elmenni. Leendő partnereink közül néhánnyal már le is szerződtünk, csupán technikai jellegű feladatok vannak hátra.

Gyakran akciókkal, esetenként akár enyhén sérült vagy használatlanul visszaküldött áru leértékelésével is próbálunk kedvezni vásárlóinknak. Részletfizetésre is készek vagyunk, a COFIDIS segítségével kedvező áruhitel-lehetőségeket kínálunk bármely termékünkre.

Megpróbáljuk átadni azt a hatalmas tapasztalatot és ismeretet, amit 20 év alatt gyűjtöttünk.

Folyamatosan bővítjük kapcsolatainkat és ismereteinket, ezt szeretnénk áruházunkban is átadni.