Hívjon minket bizalommal!

Átvételi módok, kiszállítás

  1. EXPRESS ONE FUTÁRSZOLGÁLAT

Kiszállítási partnerünk az Express One futárszolgálat (régen Trans-o-flex). 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a házhozszállítás!
Ha házhozszállítást választasz a megrendelt termékekhez, e-mailben, valamint SMS-ben is tájékoztatnak csomagjaid állapotáról. A rendszer automatikus, de ha szükséges, a csomagkövetést az alábbi linken találod: https://tracking.expressone.hu/

EXPRESS ONE (Trans-o-flex) elérherőségei:

-Express One – a házhozszállító: https://expressone.hu
-Ügyfélszolgálat +36 1 8 777 400 ugyfelszolgalat@expressone.hu
-Reklamáció-kezelés +36 1 8 777 417 ugyfelszolgalat@expressone.hu
-Káresemény-kezelés +36 1 8 777 470 karugy@expressone.hu
-Csomagkövetés: https://tracking.expressone.hu/

Mennyi ideig tart, amíg megkapom a megrendelt terméket?

Terméktípustól függően a szállítási idő változhat. Bizonyos termékeknél akár már másnap kézhez kaphatod a megrendelt termékeket, azonban van, ahol több munkanapot vesz igénybe a kiszállítás. Legtöbb termékünk néhány munkanapon belül kiszállításra kerül. Bizonyos termékek csak külföldi raktárról elérhetőek, ezért akár egy-másfél hét is lehet a kiszállítási idő. Ezekben az esetekben a várható kiszállítás időponjáról tájékoztatást küldünk.

CSOMAGKÖVETÉS
A csomagkövetést az alábbi linken találod: https://tracking.expressone.hu/

2. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Amennyiben személyes átvételt választottál, megrendelésedet a 2053 Herceghalom Thallóczy Lajos utca 24-26. címen veheted át. 

Ha még nem fizetted ki bankkártyával vagy utalással a terméket, raktárunkban a termék átvételekor kizárólag készpénzzel tudsz fizetni.

Amennyiben a termék raktáron van, vagy már megérkezett hozzánk, értesítést kapsz e-mailben, valamint felhívunk telefonon is.