Hívjon minket bizalommal!

Fizetési információk

  1. Bankártyás fizetés:

Barion bankkártyás fizetés folyamata

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy Barion egyenlegedről fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található 3 számjegyű CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

A fizetéshez használhatod: Mastercard vagy Maestro, Visa vagy Electron, illetve országonként eltérő módon Amex vagy Diners/Discover bankkártyádat.

Ha egy webshopban a fizetési lehetőségek közül a Bariont választod a biztonságos Barion fizetési oldalra jutsz. Ezután ellenőrizd le a vásárlás részleteit (pl. hogy milyen termékeket, szolgáltatásokat fogsz megvásárolni, rendben van-e az ár). Ha mindent rendben találsz, mehet a fizetés. Ha már van Barion tárcád, az e-mail címed és jelszavad segítségével be tudsz lépni, és bankkártyáid egyikéről, vagy előre feltöltött Barion egyenlegedről fizethetsz. Ha még nincs Barion tárcád, akkor bankkártyád adatainak megadásával tudsz fizetni.

2. Banki átutalás:

Banki átutalás választása esetén a megrendelés feldolgozása a vásárlási összeg beérkezését követően történik meg. 

Banki átutaláshoz szükséges adatok:
Számlatulajdonos neve: Zamur Kft.
Bankszámlaszám: 10700268-72637872-51200002
Számlavezető Bank neve: CIB Bank
Közlemény: megrendelés azonosító szám

3. Utánvétes fizetés – fizetés átvételkor

Utánvétes vásárlás választása esetén a csomag átvételekor kell fizetned.
Személyes átvételkor raktárunkban, futárszolgálat választása esetén a szállítási címen tudsz készpénzzel fizetni a küldeményért.

Számlázás

A vásárlás során megadott adatok alapján számlát készítünk, amit a vásárlásban rögzített email címre elküldünk. A számlán a Zamur Kft. fog szerepelni.

Számlázási kérdésekkel kapcsolatban kérem hívja a +36 20 315 8894-es telefonszámot vagy írjon a zamur.hu@gmail.com email címre.