20 éve foglalkozunk kereskedelemmel. Zamur Webáruház -unk ennek a 20 évnek az eredménye.

Eleinte ruházati termékeket forgalmaztunk német fiókirodánk aktív közreműködésével. Ezen a vonalon haladva rengeteg jó terméket sikerült értékesíteni, főleg multinacionális vállalatok  felé. Később több német cég kereste meg  irodánkat azzal a kéréssel, hogy képviseljük őket Magyarországon – így kaptunk lehetőséget arra, hogy kizárólagossággal értékesíthessük a COSTA  márkanevű, prémium minőségű natúr hal, rák termékeket, valamint az ezekből készült különlegességeket.

Sajnos ezek még nem kerülhettek be az áruházba, dolgozunk rajta.

Egyre több lehetőség adódott, már nem csak német, hanem más országokból is  jelentkeztek gyártók. Ezek közül kedvencünk  krétai családi vállalkozás terméke, egy natúr olíva szappan család. Több görög céggel is kapcsolatba kerültünk, melynek eredményeként olíva alapú BIO és natúr kozmetikumokat importálunk.

Személyes motiváció sarkallt minket arra, hogy figyelmünket egyre inkább az egészséges, természetes életmód felé fordítsuk, a lehető legkisebbre szűkítve a károsanyag bevitelt. A kereskedelemben eltöltött hosszú évek alatt létrejött számtalan kapcsolatot felhasználva hoztuk létre ezt az áruházat, melyben az élet minden területéről szeretnénk jó minőségű, egészséges, természetes árukat bemutatni, forgalmazni, népszerűsíteni.

Megpróbáljuk átadni azt a hatalmas tapasztalatot és ismeretet, amit 20 év alatt gyűjtöttünk.

Folyamatosan  bővítjük kapcsolatainkat és ismereteinket, ezt szeretnénk áruházunkban is átadni.